17.09.2010 г.

The Perms Live (Canada) + DJ Stoner Boner + DJ Nearly Dog

Dingo Music & club Lebowski представят:
The Perms (Canada) + DJ Stoner Boner + DJ Nearly Dog

Live: indie, rock, powerpop
Before and after Party: DJ Stoner Boner and DJ Nearly Dog
18 септември, събота от 21.30 часа
Клуб „Дом Левски“, ул. „Райко Даскалов“ №53, Пловдив
Вход: 8 лв.

The Perms са канадско алтернативно рок трио и са в Пловдив по покана на клуб Lebowski и Dingo Music като част от европейското им турне. Базирани в Winnipeg The Perms издадоха наскоро четвъртия си студиен албум и могат да бъдат определени като „класици” в писането на парчета. Композициите са максимално изчистени и стегнати, инструментите са барабани, бас и китара, а вокалните партии са мелодични и най-често на двуглас и триглас. „Пълна класика!” – биха изревали всички, които обичат музикалната история на последните 3-4 десетилетия.

http://www.myspace.com/theperms

DJ Stoner Boner е човек, който наскоро е преминал през променящо съзнанието преживяване. Затова той идва да предложи на публиката garage rock revival, но също така и tribal psychobilly blues и proto punk. Твърди, че няма любим банди, но е бил цитиран да казва, че не би могъл да оцелее на самотен остров без албумите на Stooges, Gun club и Dirtbombs. Предходният му опит включва участия в death rock, batcave и new wave партита. Забелязван е да носи фалшиви мустаци.

Почти куче - почти DJ, Nearly Dog ще изрови малко недооглозгани swing, rockabilly и surf кокали, за да накара глутницата ако не да вие, то поне да ръмжи одобрително. Кучките твърдят, че си струва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар