29.01.2011 г.

Bob Marley's EARTHDAY 2011

Боб Марли с расти от звезди...

Така изглежда флаерът за тазгодишния  Bob Marley’s Earthday 2011  6 февруари -празнуваният по цялата паланета рожден ден на най-ясният и най-всеобщо обичан растаман от Ямайка.

Традиция е реге пионерите от ZionLionz Soundsystem да отбелязват подобаващо рождения ден на Боб Марли със събития, които с годините набират все по-голяма сила. Това е така, защото присъствието на Марли и неговото послание днес са не само по могъщи отвсякога, но и продължават да нарастват с абсолютната увереност, която само ИСТИНАТА има пред лицето на времето. ОNE LOVE! ONE HEART! Everything’s gonna be alright!

Празненствата започват три дни по-рано от Велико Търново (03.02 в club Melon), минават през Пловдив (04.02 – клуб Петното), за да посрещнат рождения ден в София на 5-ти (срещу 6-ти) февруари (събота) в URBAN DETOX – най- новото пространство за творчески събития с положителен знак на пъпа на столицата (ул. Ангел Кънчев №1). 

Духът и посланията на Боб Марли ще бъдат призовани от обединените български реге сили в лицето на Sen I, Jahmmi Youth заедно с Kin Dread, Zafayah, NRG D (във Велико Търново и София), Sammity, Visitor Q заедно с Nearly Dog (в Пловдив), предвождани от лъвското ZionLionz семейство.

1 коментар: