1.06.2010 г.

GEORGE LENTON > Wobble Kings! @ Soho (18.06.2010)

SOUNDFORIA ви кани официално на 18 юни, в пловдивския клуб Soho на размазващото събитие под надслов „Wobble Kings!.“ Партито е със специалното участие на изгряващата дъб степ звезда от острова George Lenton.
Той е невероятен талант, не отдавнашен „син” на електронната музика и бъдещо гуру за навлизащите . Занимава се с търнтейбълизъм сериозно преди да започне да продуцира собствена музика. Музикант по природа, неговото плътно звучене и уникален стил веднага са разпознати от BBC Asian Network, Elbo.ws, The Hype Machine и много други. С няколко безплатни трака той превзе по свой уникален начин интернет пространството.
Неговите лични авторски творчества варират от типичния за англичаните Грайм, Дъб степ с побиващ те тръпки Бас, до по лекият Чил-Аут, който мигновено те грабва със своята звучност. „The Pricе EP” достигна дори и класациите в известният Beatport Chart за месец януари.

http://www.myspace.com/georgelenton

http://www.facebook.com/pages/George-Lenton/132420317561

http://soundcloud.com/georgelenton

http://www.youtube.com/georgelenton


В програмата също ще вземат участие българската бийтбокс гордост Skiller, столичният дъбстеп манипулатор Jamez Bongg, както и главните виновници за събитието “SOUNDFORIA” - пловдивският феномен Asian Detective и неповториямият “бас“ лечител Zinnat, не на последно място свежите ценители от Antiart movement - Visitor Q, и VJ Zappa TV, който ще се погриже вечерта да бъде наистина специална, с уникални видео сесии!

Вход до 23:00 - 5лв, след 23:00 - 7лв.

http://www.myspace.com/soundforia
http://www.soundcloud.com/soundforia
http://www.myspace.com/asiandetective_
http://www.myspace.com/zinnatbg
http://www.myspace.com/jamezbongg
http://www.myspace.com/skillerbeatbox
http://www.antiart.org/
http://www.soundcloud.com/antiart

Няма коментари:

Публикуване на коментар