12.04.2010 г.

БАЛКАНТОН НОСТАЛГИЯ - ТАНЦОВА МУЗИКА

DJ Skill & Zappa TV представят проекта Балкантон носталгия. Подгответе се за една различна вечер, в която ще се срещнем с ретро звученето на старите плочи, носени от ритъма на супер актуалните фънк и диско изпълнения на родни музиканти от 60те до 80те години на миналия век.

Музиката издавана от Творческо-стопанският комбинат „Балкантон” – София, монополист на българския пазар по времето на комунизма и оформила музикалния вкус на няколко поколения ще бъде представена в напълно нова светлина. Вярваме, че ще се изненадате колко яко звучи тази музика и в момента.
На 22 април черната винилова грамофонна плоча ще изживее истински ренесанс и ще докаже, че не може да бъде конкурирана нито от касетите, нито от CD албумите.

Сетът на DJ Skill ще ни изненада с някои супер редки записи от собствената му колекция от Балкантон плочи, а Zappa TV (Antiart Movement) ще ни върне назад във времето със своите видео-антиарт сесии.

Партито ще се състои на 22 април (четвъртък) 2010 г. в клуб Pop Art Cafe (кино Одеон), бул. П. Евтимий №1, София. Началото ще е точно в 21.30 ч. Вход 5 лв.

Dress code: “Обратно към 1960” (или дрехите на Вашите родители, когато са били на 20)

Няма коментари:

Публикуване на коментар