3.04.2009 г.

AFRICA BRAZIL PARTY


Antiart Movement представя проекта Africa Brazil. Комбинацията на музиката ще ни пренесе в гореща Африка и знойна Бразилия, а страстните ритми ще ни накарат да танцуваме в стиловете samba, afro-funk, latin, brazielectro, afrobeat, batucada, capoeira, bossa, nujazz и global grooves.

Зад пулта ще застанат DJ Skill (Ударната група, Skill&Hose, Plovdiv), DJ Visitor Q (Porn in da USA, Plovdiv) и единият от двамата специални гости DJ Funkusion (Groovy Sessions, Sofia), които ще се погрижат да чуем по-нестандартните и експлозивни теми от стиловете на африканската и бразилска музика. На живо, ще бъдат представени видео-арт сесии от VJ Garlic.

Специален гост на "Africa Brasil" ще бъде DJ Funkusion - един от основните елементи в екипа на култовото радио предаване “Groovy Sessions”.Като ко-продуцент, промоутър, DJ и наистина страстен меломан той се присъединява към предаването в края на 2005 година, а от тогава досега заедно с него името Groovy Sessions налага съвременното звучене на много инди лейбъли на българската клубна и музикална сцена. Funkusion е пускал с имена като Robert Luis (Tru Thoughts),Dom Servini (Wah Wah 45s) Mo' Horizons (Agogo), Henry Storch (Uni que), Pete BBE (BBE), Paul Murphy (Afroart), Dj Food (Ninja Tune), Coldcut (Ninja Tune), Tobias Kirmaer(Tramp), Diesler (Freestyle), Black Grass (Catskills), Luisito Quintero Percussion Madness (BBE) и много други. Сетовете на Funkusion са пътешествие в света на музиката без стилови ограничения - от оригиналния седемдестарски афро-фънк-латин и диско саунд до всички съвременни течения - броъкън бийт, ню джаз, ню фънк, бразилектро и много други.

Другият специален гост на събитието ще бъде младият художник Владимир Паскалев. Роден в Пловдив на 11.03.1977 г. Завършил ХГ „Цанко Лавренов” в Пловдив и НХА София – специалност живопис. Има множество участия в съвместни изложби с творческа група 26-5 Пловдив, както и самостоятелна изложба живопис „Retro Pink” в Пловдив през март 2007 г. –галерия „Жорж Папазов”. Занимава се професионално с графичен дизайн и фотография от 1996 г. Изложбата „Комикси” на Владимир Паскалев предоставя поредица от изображения, свързаността на които е осъществена не в общ наративен контекст, а в активния диалог на комикса с индивидуалната художествена реалност на автора. В картините виждаме необичайно съчетание от лиризъм, противоречивост и енергийни конфликти.

Партито ще се състои на 25 април (събота) 2009 г. в кино-театър Гео Милев, бул. Васил Априлов, Пловдив. Началото ще е точно в 22.00 ч. Вход 8 лв. Ако си облечен в афро или бразилски стил ще се впишеш чудесно в атмосферата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар